fbpx
Ta kontakt Close

Randi Tveit

Mobil: 952 90 691
E-post: randi.tveit@em1sr.no

Siv M. Jåtten Westergård

Mobil: 977 46 629
E-post: siv.jatten@em1sr.no
Dokumenter Close

Tjøtta Gard | D1 | Klepp

KJEKKE REKKEHUS VED KJEKK BY
TA FAMILIEN TIL BRYNE!


Tjøtta Gard ligger få minutter fra Brynebyen og alt det spennende som skjer der. Boligene skyter opp på det trivelige og familievennlige området. Nå presenterer vi fem nye rekkehus. De har to etasjer, men tre av boligene er såkalt tilgjengelige. Det vil si at du kan få alt du trenger på ett plan. Skoler, barnehager, store matbutikker er fine ting rett i nærheten. Her blir det godt å bo.

 

Visning på byggeplass tirsdag 6.7, 13.7, 27.7 og 3.8  kl 15:00-16:00*

* Du kan komme på visning uten å ha meldt deg på i forkant. Kommer det flere på samme tidspunkt, kan det hende at du må vente litt utenfor.
Pris: fra kr 3 090 000 | BRA: 98 m2 | P-rom: 93 m2 | Type: Rekkehus | Soverom: 3-4 | Takterrasse

FINE BOKVALITETER

De fem nye rekkehusene går over to etasjer. På inngangssiden er det carport og utvendig bod. Det er en plass til en ekstra bil i gårdsrommet. I første etasje er det romslig stue med tydelig adskilt kjøkkendel og et vaskerom der det også er vask og toalett. I tre av de fem boligene kan det integreres et ekstra soverom – som da tar en del av allrommet. Det grepet gjør at du har alle funksjoner på ett plan, i tilfelle det blir et behov. Fra stua er det utgang til privat hage som grenser mot friområde. Fin, grønn utsikt!

I annen etasje er det loftstue, bad og tre gode soverom. Å ha en stue nummer to er veldig praktisk i en familie der behovene av og til er ganske forskjellige. Fra loftstua går turen ut på herlig sørvendt takterrasse. Her har du sol store deler av dagen. Rekkehusene leveres med fint kjøkken fra Aubo i modellen Venezia hvit. Det er tilrettelagt for bredbåndtilkobling. Du får 3-stavs eikeparkett i tørre rom, fliser på gulv i våtrom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

ET GODT STED Å BO

Tjøtta Gard er et nytt boligområde lengst sør i Klepp kommune, helt på grensen til Bryne. Du bor sentralt i landlige og trygge omgivelser, med kort vei til barnehage, skole, butikk, idrettsanlegg og flotte turområder. Vi bygger eneboliger, rekkehus og kjekke leiligheter i ulike størrelser for ulike behov. En god miks av beboere i forskjellige livsfaser er viktig for bomiljøet. Boligfeltet inneholder også et stort fellesområde med flere lekeplasser og samlingspunkt for små og store.

GRØNNE MAGNETER

Det er flott natur og gode turmuligheter like i nærheten. Sandtangen er en perle med vakker natur, lekeplass, trimpark, sitteplasser og fin-fine turstier. På turstien videre langs Frøylandsvatnet retning Klepp, støter du på den flotte brua Midgardsormen som tar deg inn i løypenettet i Njåskogen. Det mest er lett tilgjengelig for barnevogner og rullestolbrukere. Store deler av løypenettet har flomlys, slik at du gå tur og trimme tidlig morgen og sen kveld det meste av året.

NÆR DET VIKTIGSTE

På Tjøtta Gard får du alt du trenger rett i nærheten. Det er bare noen få meter å gå til ny Ekstra-butikk som åpner mot slutten av 2020. På andre siden av rv44 ligger ny Mega-butikk. Til det store kjøpesenteret M44 er det 6 minutter på sykkel. 70 spennende butikker venter. I Bryne sentrum er det kino, populære utesteder, nisjebutikker og alt du trenger av praktiske tjenester. Fra Bryne stasjon tar toget deg til Stavanger på rett over halvtimen. Til nærmeste busstopp, langs ruta mellom Klepp og Bryne, er det fem minutter å gå fra det nye huset ditt.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 98m² 93m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 2 98m² 93m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 3 98m² 93m² 3 (4) - plantegninger 3 090 000
Bolig 4 98m² 93m² 3 (4) - plantegninger 3 090 000
Bolig 5 98m² 93m² 3 (4) - plantegninger 3 150 000

Tjøtta Gard D1, Bolig 1

solgt

   


Tjøtta Gard D1, Bolig 2

solgt

   


Tjøtta Gard D1, Bolig 3

BRA: 98 m 2

Pris

NOK 3 090 000

Tjøtta gard D1, Bolig 4

BRA: 98 m 2

Pris

NOK 3 090 000

Tjøtta gard D1, Bolig 5

BRA: 98 m 2

Pris

NOK 3 150 000

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no