Ta kontakt Close

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Torger Carlsensgate 194-202

FAMILIEBOLIGER
I GRØNNE OMGIVELSER


Haualandsparken ligger like ved etablert bebyggelse i området mellom Sandved og Ganddal i Sandnes kommune. Her bor du behagelig nær byen og veldig nær landet. En kjapp tur under FV44 og du har grønne marker, enger og flott jærlandskap rundt deg på alle kanter. En liten tur ned bakken og du er på butikken, togstasjonen eller på vei med bussen til sentrum. Skoleveien er både kort og trygg og flere barnehager ligger i nærheten. Viktig for dere som ønsker å ta med familien hit, eller for dere som er i etablererfasen og ønsker å stifte familie.

Utsolgt!

Sted: Sandnes | BRA: 100 – 115 m² | Type: Eneboliger | Soverom: 3 | Pris: Fra Kr 3 290 000,-

BO BEHAGELIG NÆR BYEN – PÅ LANDET

Haualandsparken ligger like ved etablert villabebyggelse i området mellom Sandved og Ganddal i Sandnes kommune. Her, på Ganddal Vest, bor du behagelig nær byen og veldig nær landet. En kjapp tur under FV44 og du har grønne marker, enger og flott jærlandskap rundt deg på alle kanter. En kjapp tur ned bakken og du er på butikken, togstasjonen eller på vei med bussen til sentrum. Skoleveien er både kort og trygg og flere barnehager ligger i nærheten. Viktig for dere som ønsker å ta med familien hit, eller for dere som er i etablererfasen og ønsker å stifte familie. Nærheten gir dere en fleksibel og litt mer effektiv hverdag.

Det er, som nevnt, kort vei til kollektivtilbud, men også sykkelsti som tar deg til sentrum, Forus, Sola, Stavanger, eller sørover mot Klepp og Bryne.

HA DET LIKE BRA INNE SOM UTE

Du skal kunne nyte dagene ved boligen din. Alle husene får et eget, solrikt uteområde. Her ute kan du virkelig utnytte lune sommerdager sammen med familien eller naboer. På uteplassene er det god plass til en grill og noen spenstige utemøbler. Her er alt tilrettelagt for kjekke utedager med stuen og kjøkken rett på innsiden. Det er også en veldig kjekk balkong i andre etasje. Her kan du sette deg ned i solen og kose deg med en god bok. Eller kanskje bare la roen senke seg mens barna koser seg på en av feltets mange lekeplasser?

I Haualandsparken har vi lagt til rette for gode dager. For alle. Ute som inne.

Prisliste

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Torger Carlsensgate 202 115m² 106m² 3 - solgt solgt
Torger Carlsensgate 200 100m² 91m² 3 - solgt solgt
Torger Carlsensgate 198 115m² 106m² 3 - solgt solgt
Torger Carlsensgate 196 100m² 91m² 3 - solgt solgt
Torger Carlsensgate 194 115m² 106m² 3 - solgt solgt

Torger Carlsensgate 194

solgt

   


Torger Carlsensgate 196

solgt

   


Torger Carlsensgate 198

solgt

   


Torger Carlsensgate 200

solgt

   


Torger Carlsensgate 202

solgt

   


ARKITEKTONISK KONSEPT OG FORMSPRÅK.

Boligene i Haualandsparken ligger langs et parkdrag med store grønne arealer med en silhuett av et kupert landskap rundt. Konseptet for boligene er å spille videre på disse omgivelsene. Det arkitektoniske grepet er to takformer i ulike høyder og vinkler som er komponert og satt sammen slik at de danner et landskap i terrenget. Utsikkende bygningsdeler i form av terrasser og overbygg danner hulrom i boligvolumene og gir kuperte bevegelser langs boligrekkene.

DET DU TRENGER NÅR DU TRENGER DET

Enten det er blomster til hagen eller grillpølser til en kjapp sommermiddag har du det du trenger like ved.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no