fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Haualandsparken B1, Sandnes, Torger Carlsens gate

ALT DU TRENGER
PÅ ETT PLAN


Flate hus, med tydelige opplevelsessoner og lune, gode hager – nei, vi er ikke i Danmark. Vi er i Haualandsparken!

 

Visning på vårt kontor i Sandnes. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Sandnes |  BRA: ca. 192-196 | Type: Eneboliger | Pris fra: 6 290 000

Først solgte vi bolig 4, og forleden dag nummer 3. Byggingen er godt i gang, og bolig 1 og 2 er klare for tilvalg. God pris, men det er lov å komme med bud!

 

EN BOLIG Å VÆRE STOLT AV SOLID, SKIKKELIG OG GJENNOMFØRT

Med store vindusflater (240 cm høye vindu/dører) og ekstra takhøyde i begge etasjene, gir boligene god romfølelse. De er lyse og trivelige. Her har dere alt dere trenger. En bolig dere kan være stolte over og leve godt og lenge i.

ALT DU TRENGER PÅ ETT PLAN

Du har alt du trenger på ett plan. Skulle det en gang bli tungt å bevege seg i trapper, så lever du enkelt på flaten i første. Fra romslig garasje går du under tak inn i en fløy med bad og soverom før du fortsetter til stue/kjøkkenavdeling. I 2. etasje kan ungdommer og gjester leve sitt eget liv, med soverom, bad og loftstue. Tre av boligene har to soverom nede og ett oppe, ett av husene har ett soverom nede og to oppe. Attraktive takterrasser mellom 92 og 106 m2! Ja, du leste rett. Her oppe blir det herlig å nyte morgensol, midt på dagen-sol og kveldssol.

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 4 192m² 156m² 3 - solgt solgt
Bolig 3 195m² 154m² 3 - solgt solgt
Bolig 2 194m² 154m² 3 - plantegninger 6 290 000
Bolig 1 196m² 156m² 3 - plantegninger 6 490 000

Haualandsparken B1-1

BRA: 196 m 2

Pris

NOK 6 490 000

Haualandsparken B1-2

BRA: 194 m 2

Pris

NOK 6 290 000

Haualandsparken B1-3

solgt

   


Haualandsparken B1-4

solgt

   


DET DU TRENGER NÅR DU TRENGER DET

Haualandsparken ligger like ved grønne marker, enger og etablert villabebyggelsen på grensen mellom Sandved og Aase i Sandnes. En god miks av boliger og mennesker i ulike livsfaser, er det beste utgangspunktet for et vitalt og hyggelig bomiljø. Perfekte omgivelser for det nye lekre atriumhuset deres.

Enten det er blomster til hagen eller grillpølser til en kjapp sommermiddag, har du det du trenger like ved. Butikker, hagesenter, kafeer, bibliotek, kulturhus, treningssenter. Store ting, små ting, viktige ting, kjekt å ha-ting. Listen er lang og veien er kort.

Kjappe dagligvarer på Joker eller Rema 1000, ferskvarer fra Helgø Meny eller shopping i Sandnes sentrum. Det tar snaue 5 minutter å gå til busstoppet i krysset Juvelveien/Torger Carlsens gate og ca. 20 minutter til togstasjonen på Ganddal. Aldri lange biten.

RETT INN PÅ FLOTT SYKKELSTI SOM BARE BLIR BEDRE OG BEDRE

Sykkelen står varmt og tørt i den romslige garasjen din. For mer enn én bil og et par sykler, trenger du strengt tatt ikke når du bor i Haualandsparken. Så, opp på setet, og rett inn på den flotte sykkelveien som går langs fv. 44. Til Equinor sitt hovedkontor på Forus sier Google at det tar 32 minutter (8,6 km). Når den nye sykkelekspressveien mellom Sandnes og Stavanger står klar i 2023, går det enda kjappere. Tenk det du: 4 meters bredde og brøyting og salting som på bilvei.

Skal dere på tur, er det flotte muligheter i alle retninger. Sørover over flotte Jæren, vestover mot Sola, eller østover mot de mange flotte turområdene Sandnes har å by på.

Velkommen til Haualandsparken!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no