Ta kontakt Close

Petter Løberg Klavenes

Mobil: 959 09 632
E-post: pk@proaktiv

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Valahaug BK1, Randaberg

ROMSLIGE REKKEHUS
MED SUPERFLOTT UTSIKT


12 romslige rekkehus kommer snart for salg på idylliske Valahaug i Randaberg kommune. Perfekt for deg som vil bo både sentralt og landlig, med alt du trenger – og alt som er kjekt å ha – i umiddelbar nærhet. Her kan du velge mellom størrelser fra 172 til 189 m2 BRA – og 3 eller 4 soverom. God plass til hele familien blir det uansett. Alle boligene har gjennomtenkte og smarte løsninger, 3 bad, carport og flott utsikt over grønne friområder fra egen takterrasse. Her blir det godt å bo. Meld din interesse allerede i dag!

Sted: Randaberg | Type: Rekkehus | Kommer for salg!

12 FLOTTE REKKEHUS MED 3 BAD

Valahaug delfelt BK1 består av 12 rekkehus, fordelt på A, B1 og C, med størrelser som varierer fra 172 til 189 m2 BRA. Alle boligene har gjennomtenkte og smarte løsninger, med god plass til hele familien, venner og venners venner. Rekkehusene har 3 soverom, og alle med mulighet for et fjerde. A- og C-rekkehusene har i tillegg et eget walk in-closet tilknyttet et av soverommene. Enten du velger rekkehus i A, B1 eller C, får du hele 3 bad å boltre deg på – så det blir neppe kø når alle skal dusje og stelle seg om morgenen. A og B1 har to takterrasser og 3 oppholdsrom, mens C har én takterrasse og to oppholdsrom. Fasaden får et lekkert innslag av fargen Jotun 9907 Sink, i fin kontrast mot den mørke kledningen i Royal sort, med spotter i taket som fremhever dette. Belegningsstein og terrasse er ferdig lagt når du flytter inn. Alle boligene kommer med god bodplass, egen sportsbod, vaskerom, carport og sist, men ikke minst: Kjempeflott utsikt over det grønne Randaberg-landskapet. Velkommen til din nye bolig!

NÆROMRÅDENE

Valahaug ligger i et rolig og etablert boligområde, hvor nabolaget består av både yngre og eldre beboere. Lekeplass til barna finnes rett utfor døren. Her er det kort vei til flotte turområder, blant annet jordbruksområdene på Bø med grusveier og stier så langt du kan se. Valaskogen på toppen av boligområdet er et populært turområde for barnehager. Tar du sykkelen til Viste strandhotell og parkerer den der, kan du ta beina fatt og gå videre langs sjøen helt bort til Tungenes fyr. Hålandsvatnet og Stokkavatnet en også en fin sykkeltur unna – med gode joggemuligheter. En spasertur opp til Vanntårnet tar omtrent ti minutter, og kan kombineres med en runde rundt turområdet i Myrå. Mulighetene er med andre ord både mange og varierte. Fra Valahaug er det også bare en kort spasertur til Randaberg sentrum (750 m), hvor du finner butikker, bakerier, kaffebarer, bibliotek og vinmonopol. Harestad skole (1.–10. klasse) er 15 minutter unna til fots, og Randaberg videregående skole cirka 7 minutter med bil. Det finnes tre barnehager i nærområdet som alle er mindre enn 15 minutter unna til fots. Og skal du handle inn til helgen, tar det 12–13 minutter å gå til Coop Mega og Bunnpris.

GRØNNE OMGIVELSER

Mange drømmer ganske enkelt om å bo på landet. La ungene vokse opp i frisk luft. Kjenne naturen mer på kroppen. På Valahaug kan du gjøre nettopp det – og likevel bo så sentralt, at alt du trenger er i nærheten.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no