Ta kontakt Close

Petter Løberg Klavenes

Mobil: 959 09 632
E-post: pk@proaktiv

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Valahaug BK2, Randaberg

EKSKLUSIVE ENEBOLIGER
I LANDLIGE OMGIVELSER


Fire store og lekre eneboliger kommer snart for salg på idylliske Valahaug i Randaberg kommune. Valahaug ligger i et rolig og etablert boligområde, med kort vei både til flotte turområder og Randaberg sentrum. Lekeplass til barna finnes rett utenfor døren – og inne får du mer enn god nok plass både til familie, venner og venners venner rundt spisebordet i den romslige stue- og kjøkkenløsningen i 1. etasje. I din nye enebolig på Valahaug er det god plass – og godt å bo. Meld din interesse allerede i dag!

Sted: Randaberg | Type: Eneboliger i kjede | Kommer for salg!

4 FLOTTE ENEBOLIGER I KJEDE

På Valahaug bygges i skrivende stund fire toppmoderne eneboliger med ekstra takhøyde og panoramautsikt over sjø og grønne enger fra den romslige takterrassen. Her er det luftig både innendørs og utendørs. Boligene har fire soverom av god størrelse, hvor hovedsoverommet i 2. etasje har egen garderobeløsning. Dagens første kaffekopp kan nytes i en av husets tre stuer – du får én i hver etasje. Og på fine sommerkvelder kan du puste inn roen fra intet mindre enn fire terrasser – to nede på bakkeplan på hver side av boligen, en i 2. etasje over carport og en svevende høyt der oppe i 3. etasje. I tillegg til carport har du også gjesteparkering på egen tomt. Her kan du bo i grønne og landlige omgivelser uten å måtte tenke på hagearbeid. Belegningssteinen og terrassene er ferdig lagt når du flytter inn. Dette er eneboliger med leilighetskvaliteter: Mindre tid på vedlikehold, mer tid til hygge. Fasaden får lekre detaljer av lys eik både på vegger og tak, i fin kontrast mot den mørke kledningen i Royal sort, med spotter i taket som fremhever dette. I din nye enebolig på Valahaug er det god plass – og godt å bo. Velkommen til Valen 39–45.

NÆROMRÅDENE

Valahaug ligger i et rolig og etablert boligområde, hvor nabolaget består av både yngre og eldre beboere. Lekeplass til barna finnes rett utfor døren. Her er det kort vei til flotte turområder, blant annet jordbruksområdene på Bø med grusveier og stier så langt du kan se. Valaskogen på toppen av boligområdet er et populært turområde for barnehager. Tar du sykkelen til Viste strandhotell og parkerer den der, kan du ta beina fatt og gå videre langs sjøen helt bort til Tungenes fyr. Hålandsvatnet og Stokkavatnet en også en fin sykkeltur unna – med gode joggemuligheter. En spasertur opp til Vanntårnet tar omtrent ti minutter, og kan kombineres med en runde rundt turområdet i Myrå. Mulighetene er med andre ord både mange og varierte. Fra Valahaug er det også bare en kort spasertur til Randaberg sentrum (750 m), hvor du finner butikker, bakerier, kaffebarer, bibliotek og vinmonopol. Harestad skole (1.–10. klasse) er 15 minutter unna til fots, og Randaberg videregående skole cirka 7 minutter med bil. Det finnes tre barnehager i nærområdet som alle er mindre enn 15 minutter unna til fots. Og skal du handle inn til helgen, tar det 12–13 minutter å gå til Coop Mega og Bunnpris.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no