fbpx
Ta kontakt Close

André Jørgensen

Mobil: 959 00 757
E-post: andre@proaktiv.no

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Valahaug BK4, Randaberg

INNHOLDSRIKE ENEBOLIGER
MED FIRE SOVEROM OG TO BAD


Vi har seks innholdsrike eneboliger i kjede for salg på flotte Valahaug i Randaberg kommune. Boligene har et BRA på 119 m2, med gjennomtenkte og smarte løsninger. Her får du hele fire soverom, to bad, to stuer og god bodplass. Egen carport og romslig takterrasse. På Valahaug har du alt du trenger – og alt som er kjekt å ha – i nærhet av din nye bolig. Her blir det godt å bo!

 

Visning på tomt hver tirsdag. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Randaberg | Type: Enebolig | BRA: 119 m2  P-ROM: 108 m2 | Pris: 3 880 000

6 KJEKKE ENEBOLIGER I KJEDE

Valahaug delfelt BK4 består av seks innholdsrike eneboliger i kjede, med et BRA på 119 m2. Boligene har gjennomtenkte og smarte løsninger, med fire soverom, to bad, to stuer og god bodplass. Egen carport og romslig takterrasse. Fra sportsboden får du gjennomgang ut til hagen.

Inne får du 3-stavs parkett i hvitpigmentert eik, malte flater og fliselagt gulv på bad. Fasaden får kledning i rød Royal med innslag av fargen Jotun 8063 Lena. Ønsker du terrasse også i 1. etasje, er det oppgruset og tilrettelagt for dette når du flytter inn.

NÆROMRÅDENE

Valahaug ligger i et rolig og etablert boligområde, hvor nabolaget består av både yngre og eldre beboere. Lekeplass til barna finnes rett utenfor døren og flotte turområder er like i nærheten. Fra Valahaug er det kort vei til grønn og skjønn natur, sjø og vann og flotte turstier. Valaskogen på toppen av boligområdet er et populært turområde for barnehager. Tar du sykkelen til Viste strandhotell og parkerer den der, kan du ta beina fatt og gå videre langs sjøen helt bort til Tungenes fyr. Hålandsvatnet og Stokkavatnet er også en fin sykkeltur unna – med gode joggemuligheter. En spasertur opp til Vanntårnet tar omtrent ti minutter, og kan kombineres med en runde rundt turområdet i Myrå. Mulighetene er med andre ord både mange og varierte. Du spaserer til Randaberg sentrum på ti minutter, hvor du blant annet finner butikker, bakerier, kaffebarer, bibliotek og vinmonopol.

Valahaug er et familievennlig område. Harestad skole (1.–10. klasse) er 15 minutter unna til fots, og Randaberg videregående skole cirka 7 minutter i bil. Det finnes tre barnehager i nærområdet som alle er mindre enn 15 minutter unna til fots. Og skal du handle inn til helgen, tar det 12–13 minutter å gå til Coop Mega og Bunnpris. Nærmeste busstopp er Bøveien, cirka 8 minutter å gå. Har du bil, kommer du deg inn til Stavanger sentrum på 20 minutter.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 119m² 108m² 4 - solgt solgt
Bolig 2 119m² 108m² 4 - plantegninger 3 880 000
Bolig 3 119m² 108m² 4 - solgt solgt
Bolig 4 119m² 108m² 4 - solgt solgt
Bolig 5 119m² 108m² 4 - solgt solgt
Bolig 6 119m² 108m² 4 - solgt solgt

Valahaug BK4 – Bolig 1

solgt

   


Valahaug BK4 – Bolig 2

BRA: 119 m 2

Pris

NOK 3 880 000

Valahaug BK4 – Bolig 3

solgt

   


Valahaug BK4 – Bolig 4

solgt

   


Valahaug BK4 – Bolig 5

solgt

   


Valahaug BK4 – Bolig 6

solgt

   


GRØNNE OMGIVELSER

Mange drømmer ganske enkelt om å bo på landet. La ungene vokse opp i frisk luft. Kjenne naturen mer på kroppen. På Valahaug kan du gjøre nettopp det – og likevel bo så sentralt at alt du trenger er like i nærheten.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no