Ta kontakt Close

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no
Dokumenter Close

Valahaug, Randaberg

DET GODE LIV HAR

ALDRI VÆRT BEDRE


Her bygger vi 42 boliger du ikke har sett maken til. I samarbeid med ramp arkitekter har vi utviklet spennende nye boliger som kommer til å gjøre seg bemerket.  I første byggetrinn kommer det 12 rekkehus i BK1 og 4 eneboliger i BK2. Følg med og meld din interesse i dag.

Sted: Randaberg | Type: Rekkehus & Eneboliger | Kommer for salg!

NY OG SPENNENDE ARKITEKTUR

På Valahaug kommer det et svært attraktivt prosjekt. Her vil det bli presentert ny og spennende arkitektur på innholdsrike boliger av høy kvalitet. Valahaug har en beliggenhet som gir god utsikt, er både landlig og sentral, og blir et felt som vi tror vil appellere til mange.

VALAHAUG – NÆROMRÅDET

Ca. 750 meter fra Randaberg sentrum kommer det 42 nye boliger du ikke har sett maken til. Det betyr at du får det meste av det du trenger, ja nesten alt, bare en liten spasertur unna. Et bredt utvalg av butikker, barnehager, skoler, flere bussruter, kirke, mm som vitner om et levende nærmiljø og attraktivt sentrum. Velkommen til Valahaug og Randaberg!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no