fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Vedafjell | BF8 | Sandnes

ENEBOLIGER MED FANTASTISK UTSIKT
STORT ALLROM FOR ALL SLAGS BRUK


På taket av Sandnes, nærmere bestemt på Kråberget ved foten av Vedafjell, skal vi bygge åtte lyse og luftige eneboliger. De tre første selges nå. Store vinduer gir mye lys inn og formidabel utsikt mot sørvest. Boligen går over to etasjer og har masse boltreplass for en aktiv og travel familie. Allrommet er nesten 60 m2. Minst tre soverom. To bad. Her blir det liv, hei, hei.

 

Visning på vårt kontor i Sandnes. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Sandnes | BRA: 156 m2  | P-ROM: 149 m2 | Tomt: ca. 516 m| Type: Eneboliger | Soverom: 3(4)
Pris: kr 5 740 000

HUS MED MYE GODT INNHOLD

Når du har utsikt som på Vedafjell, så handler det om slippe panoramabildet og lyset inn. Vær forberedt på mange “Wow!” fra venner og familie. I det daglige er det imidlertid gjengen din boligen skal være bra for. Vi har derfor puttet inn en rekke familievennlige kvaliteter. Du parkerer bilen i carporten eller en av de to ekstra biloppstillingsplassene i gårdsrommet. Hovedentréen har god garderobeplass, men du kan velge bi-inngangen hvis du for eksempel skal sette fra deg de litt slitte joggeskoene. Etasjen teller ellers bad med dusj og toalett, pluss det store og fleksible allrommet med danske kvalitetskjøkken i det ene hjørnet. Fra stua er det utgang til deilige terrassen på 10 m2. Også den vender mot beste retning: sørvest. Dersom familien trenger enda et soverom, kan en del av stua “ofres” til fordel for dette.

I underetasjen har vi valgt å samle familiens soverom, og samtidig laget plass til kjellerstue. Herfra går du direkte ut i den deilige hagen. Slå opp solsenga og nyt gode dager. I tillegg til stua teller etasjen tre soverom, romslig bad og separat vaskerom. De to største soverommene har store omkledningsrom. I sum er dette bolig med masse innhold.

BRA STANDARD

 • Tre soverom (mulighet for 4)
 • To stuer
 • 3-stavs eikeparkett i alle tørre rom
 • Fliser på gulv på våtrom
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Bredbånd fra Lyse
 • Carport med trekkerør installert for fremtidig elbil-lading
 • Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Aubo
 • Elektriske varmekabler i alle våtrom
 • Pipe gjennomføring gjennom sperr, avsluttes i himling i 1. etasje
 • Sportsbod (med mulighet for å lage bi-inngang til kjøkken)

PÅ TAKET AV SANDNES

Vedafjell har et unikt landskap. Her er det spor etter bosetninger fra jernalderen. Allerede for flere tusen år siden var det altså folk som så verdiene i dette flotte området. Og nå er det deres tur! Bebyggelsen er tilpasset fjellformasjonene slik at dere er sikret flott utsyn over Sandnes og omegn. På klarværsdager ser dere Nordsjøen. Kråberget på Vedafjell er på taket av byen!

I NATUREN – 10 MINUTTER FRA BYEN

På Vedafjell vokser det frem et flott bomiljø hvor landskapskvalitetene gjenspeiles i den arkitektoniske utformingen av både boliger og felt. Ca. 10 minutters kjøring fra Sandnes sentrum bor dere i ett med naturen, med flotte grøntarealer like utenfor døren. Tar du turen opp til toppen av Vedafjell bak det nye huset ditt, kommer du 288 meter over havet. Sendemasten og den enorme varden er tydelige kjennetegn. Det høres kanskje ikke veldig høyt ut, men for en utsikt! På en fin dag ser du store deler av Jæren, Lutsi, Sviland og Sandnes.

Det er kort vei til både barnehage, barneskole og dagligvarebutikk. Området byr på mange flotte tur- og rekreasjonsmuligheter for store og små. Ragnhildsnuten er annen populær topp rett i nærheten, og det er heller ikke langt til Melshei og det flotte løypenettet der. God framkommelighet tar deg raskt videre på E39 – enten du skal sørover eller nordover. Velkommen til Vedafjell!

Prisliste

Eneboliger

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 2 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 3 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 4 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 5 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 6 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 7 156m² 149m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 8 156m² 149m² 3 (4) - plantegninger 5 740 000

Vedafjell BF8 – Bolig 1

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 2

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 3

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 4

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 5

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 6

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 7

solgt

   


Vedafjell BF8 – Bolig 8

BRA: 156 m 2

Pris

NOK 5 740 000

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no