Ta kontakt Close

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Vestbøtunet 15, Stavanger

EKSKLUSIV ENEBOLIG MED PRAKTFULL
BELIGGENHET VED STOKKAVANNET


Dette er virkelig en flott enebolig med umiddelbar nærhet til Store Stokkavannet og byens beste
rekreasjonsområde. Slike anledninger kommer sjelden – så ikke la denne gå fra deg.

 

Sted: Stavanger | BRA: 290 m² | Type: Enebolig | Soverom: 5 | Pris: 11.250.000,-

STOR OG MODERNE ENEBOLIG

Eneboligen er over tre etasjer og har et bruksareal på hele 290 m2 og i tillegg er garasjen på 43 m2. Den har påkostet uteområde, designet og utført av Klingsheims hagesenter, skiferbelagt terrasse fra kjøkken, utebelysning og steinsatt gårdsrom. Hagen er også ferdig beplantet og plenen er lagt. Boligen er malt utvendig.

Innvendig er alle farger valgt av interiørkonsulent, det er 1 stavs hvittonet eikeparkett, eiketrinn i trappen, sentralstøvsuger og stilrent kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Miele. Vannbåren varme i gulv på fliselagte bad og i konvektorer, er bare noen av kvalitetene ved dette huset. Det har også dobbel garasje og stor tomt på 449 m2 – en sjelden god størrelse i dagens Stavanger.

VELKOMMEN TIL STOKKA

Stokka regnes av mange som Stavangers beste bydel å bo i. Levekårsundersøkelsen for 2017 er en bekreftelse i så måte, da den plasserte Stokka på topp. Det at Stokkafolket har byens beste rekreasjonsområde som en del av omgivelsene, er åpenbart en av flere faktorer som gjør bydelen så god å bo i for både store og små. Turveien som omgir Store Stokkavannet er ideell for rekreasjon og trening i en travel hverdag. Veien rundt vannet er 8-9 kilometer, altså en fin joggetur med utgangspunkt fra de nye boligene.

I nærheten ligger også Helgø Matsenter og Madla Amfi, som er et av distriktets flotteste kjøpesenter. Det mangler ikke på organiserte fritidstilbud for både barn og voksne; speider, fotball, kampsport, ishockey, friidrett, turn, roing, korps, kor, svømming og enda mer utgjør den reneste smørbrødlisten av aktiviteter det er verdt å engasjere seg i.

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Vestbøtunet 15 290m² 283m² 5 3 plantegninger 11 250 000,-

Vestbøtunet 15

BRA: 290 m 2

Pris

NOK 11 250 000,-

TUROMRÅDER OG BADEPLASSER

Området rundt Vestbøtunet er et eldorado for deg som er glad i naturen og som vil ha muligheter til å løpe eller sykle uten å dra langt med bil. Runden rundt Store Stokkavannet eller Hålandsvannet er virkelig flott. Stokka gir deg en følelse av å bo på landet, samtidig som du bor i byen. Fra boligene i Stokkavannet Platå er det bare 150 meter ned til Store Stokkavannet, der du kan gå tur, trene og bade så mye du ønsker.

Nærområdet

Frodig og behagelig sentralt

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no