fbpx

Velkommen til Østerhus

Er du på jakt etter ny enebolig, rekkehus eller leilighet i Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Randaberg, Rennesøy eller andre steder i Sør-Rogaland?

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og eies av brødrene Njål og Cato Østerhus. Øster Hus har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt, men virksomheten dreier seg nå i stor grad om prosjektutvikling i form av eneboliger, rekkehus og leiligheter i Stavanger- og Sandnes-regionen og Jæren for øvrig.

Ved inngangen til 2016 ble KleppHus og Jærbygg også en del av Øster Hus, noe som gjør Øster Hus dobbelt så store – dobbelt så sterke. Både KleppHus og Jærbygg har lenge vært en del av Øster Hus Gruppen, og fusjonenen har dermed kun positive effekter for kundene; nemlig at Øster Hus nå har enda flere dyktige fagfolk samlet under ett tak.

¬ Njål Østerhus

Vi skal være proffe fra A til Ø

Vi i Øster Hus skal være proffe fra A til Ø. Det vil si at du som kunde skal kunne forvente en problemfri prosess, godt håndverk, overlevering til avtalt tid og pris samt et sluttprodukt av god kvalitet. Men vi leverer ikke hjem. Vi leverer boliger. Det er du som gjør boligen til et hjem – det er du som står for Å.

Oster-hus

Øster Hus Gruppen


Øster Hus Gruppen består i hovedsak av driftsselskapene Øster Hus og Solhytten, og eies av brødrene Njål og Cato Østerhus. Øster Hus er Rogalands største boligbygger. Virksomheten holder til i Sandnes, og har stor byggeaktivitet på hele Nord-Jæren. Også Solhytten har sitt hovedkontor i Sandnes, i tillegg til salgskontor i Bergen, Oslo og Nord-Norge.

Øster Hus Gruppen er utviklet fra en tradisjonell byggmesterforretning og har blitt formet gjennom mer enn 25 års tett og godt samarbeid mellom eierne. Det har hele tiden vært avgjørende å skape et godt arbeidsmiljø og legge til rette for medarbeidernes trivsel og personlige utvikling. Dette har gitt gode resultater og medvirket til å sette Øster Hus AS i finansiell posisjon til å foreta oppkjøp av interessante selskaper.

I 2002 ble KleppHus en del av Øster Hus Gruppen, i 2004 kom Jærbygg til og i 2005 ble Solhytten en del av konsernet. Ved inngangen til 2016 ble både KleppHus og Jærbygg fusjonert inn i Øster Hus, noe som gjør Øster Hus dobbelt så store – dobbelt så sterke.

Fokus på drift har gitt og gir gode resultater. Samtidig er eierne mer opptatt av å bygge egenkapital enn å ta ut utbytte. Dette har ført til en solid økonomisk plattform og egenkapital som gir Øster Hus muligheten til å gjøre nødvendige kjøp av områder som sikrer god tilgang på byggeklare tomter.

 Østerhus Tomtutvikling

Tomteutvikling


Øster Hus er alltid interessert i samarbeid med grunneiere av arealer som kan bli gode tomteområder og boligfelt, og har en egen avdeling som håndterer anskaffelse og utvikling av tomteområder. I utgangspunktet er det områder på to-tre mål eller mer, med beliggenhet på Nord-Jæren, som er interessant.

Øster Hus sin avdeling for tomteutvikling har kontor i Welhavens vei 4 på Stangeland i Sandnes, samme sted hvor konsernledelsen, salgsavdelingen og Solhytten har sitt tilholdssted.

Egil Skjæveland er Øster Hus sin leder for akkvisisjon. Egil treffer du på 51 68 50 37 / 900 69 667 og e-post: egil@oh-tomter.no

Eiendomsmeglere

EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 er et av Norges største eiendomsmeglernettverk. Selskapene er eiet av de lokale SpareBank 1-bankene, noe som gir verdifull kunnskap om nærmiljøene de selger boliger i. EiendomsMegler 1 er ansvarlige for salg av flere av våre prosjekterte boliger, og vi har et nært og godt samarbeid med avdelingene på Nord-Jæren.

DNB Eiendom

DNB Eiendom er blant de største eiendomsmeglerne i området. Fra avdelingen i Høghuset på Bryne, har DNB god oversikt over boligmarkedet på Sør-og Midt-Jæren. Dyktige meglere med god lokalkunnskap, og et tett samarbeid med DNB Bank, sørger for at våre kunder får god oppfølging gjennom hele prosessen.

Leverandører

Vi samarbeider med noen av de beste leverandørene i sin bransje for å sikre et godt sluttprodukt. Gjennom markedsundersøkelser blant våre kunder blir både vi og våre samarbeidspartnere kontinuerlig evaluert. Det skjerper.

 • Byggevarer: Optimera AS
 • Dører/vinduer: Gilje Tre AS
 • Trapper: Kjell Meisland AS, Suldal Trevare AS og Hafrsfjord Tre AS
 • Rørlegger: Klepp Rør AS og Forus Rør AS
 • Elektriker: Arne Byberg AS og Sønnico AS
 • Murer/fliselegger: Murmester Myhre AS, Br. Medalen AS og rødrene Myhre Murerfirma DA
 • Ventilasjon: Systemair AS og Lie Ventilasjon AS
 • Garasjeporter: Gapo AS
 • Kjøkken: Norema AS og Aubo
 • Maler: Malermester Kåre Meyer og Malermester Peder E Vik AS
 • Festemiddel: Motek AS

Optimera og Montér er vår samarbeidspartner innen leveranser av Aubo-kjøkken. For å se utstilling, besøk Montér Forus.

Forhandlere

Ryfylke Trelast

AS Ryfylke Trelast er vår forhandler i Ryfylke, og er et ledende byggefirma som bygger cirka 50 boliger hvert år.

Kontakt:
Tlf: 51 74 11 00
Alsvikveien 46
4120 Tau

www.ryftre.no

Odd Hansen

Odd Hansen AS er vår forhandler på Haugalandet, og er en tradisjonsrik boligutvikler med dyktige, engasjerte og erfarne fagfolk.

Kontakt:
Tlf: 98 26 62 60
Sundvegen 20
4250 Kopervik

www.oddhansen.no

Møre Hus

Møre Hus AS er vår forhandler av eneboliger på Nordvestlandet. Hvert år flytter 40 familier inn i et nytt Møre Hus.

Kontakt:
Tlf: 70 20 77 00
Postboks 273
6283 Vatne

www.morehus.no

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no