PUBLISERT : September 26, 2019

VI TRENGER FLERE PÅ LAGET!


VELKOMMEN, VINNERSKALLE

Søknadsfrist: 18.10.2019

Vil du være med å utvikle noen av distriktets mest attraktive boligområder? Vi søker nye kolleger til vår avdeling for prosjektutvikling.

Du liker å være en del av et lag med ekte vinnervilje og ta eierskap til det du jobber med. Du tenker at dine egenskaper og holdninger kan bidra til å gjøre Øster Hus-teamet enda sterkere. Din vilje til å vinne er alltid sterkere enn frykten for å tape.

PROSJEKTUTVIKLER BOLIG

I arbeidet med planlegging og utvikling av boligprosjekter vil du få ansvaret for egne prosjekter med ulik type bebyggelse. Herunder ligger blant annet valg av arkitektonisk løsning, underentreprenører og prosjektøkonomi. Som prosjektutvikler «eier» du prosjektet og har ansvar frem til salgs- og byggestart. Våre prosjekter spenner fra alle typer boliger til større leilighetsbygg, du vil dermed oppleve stor variasjon i arbeidet.

Du er strukturert, har god leveringsevne og tar eierskap til prosesser. Du ser alltid helhetsbildet, er kreativ og finner de gode løsningene. Vi er ute etter en person med god byggfaglig kompetanse og prosjekterfaring.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse boligutvikling
  • Samarbeid med arkitekter, konsulenter og leverandører
  • Kontakt med offentlige myndigheter
  • Prosjektøkonomi


TRAINEE PROSJEKTUTVIKLER BOLIG

Har du mål om å bli den beste prosjektutvikleren? Som trainee involveres du i flere boligprosjekter. Du blir delaktig i å vurdere arkitektonisk løsning, underentreprenører og prosjektøkonomi. For at du skal få et godt helhetsbilde av prosessen og organisasjonen, vil du også være innom andre avdelinger i Øster Hus for en periode. Du vil få ekstra god oppfølging og støtte fra flinke kolleger.

Vi søker en strukturert og målbevisst person med god byggfaglig kompetanse/evt. høyere utdanning. Du ser alltid muligheter og tilstreber de beste løsningene.

VI TILBYR

  • Interessante arbeidsoppgaver
  • Motiverte, kunnskapsrike og hyggelige kolleger
  • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode forsikringsordninger
  • Firmahytter, treningsordning og sosiale, miljøskapende tilbud

MER INFORMASJON OG SØKNAD:

Ønsker du mer informasjon om stillingene, kontakt leder prosjektutvikling Karzan Chemak på 413 02 258.

Send søknad med CV til stilling@oster-hus.no innen 18.10.19. Merk søknaden og tittelfeltet i mailen med stillingen du søker.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no