fbpx

Tour des Fjords


Tour des Fjords samler sykkeleliten fra hele verden til sykkel- og folkefest på Vestlandet, og i 2018 også i Agderfylkene. Øster Hus var i flere år en av sponsorene som bidro til at internasjonale profflag og sykkelstjerner rullet over barske høyfjell, langs skummende hav og i Stavangers og Sandnes’ sentrumsgater. Øster Hus-runden på Hana og Austrått ble kjørt flere ganger, og vi sponset brus og pølser og var med og skapte folkefest langs løypa.

Sykkelrittet er populært både blant utøvere og publikum, og får god sendetid på TV. Ingen tvil om at de flotte TV-bildene er en god markedsføring av hele regionen. Den gule sammenlagttrøya er vunnet av Katusha Team fire år på rad: Sergei Chernetskij i 2013, Alexander Kristoff i 2014, Marco Haller i 2015 og Alexander Kristoff igjen i 2016. Edvald Boasson Hagen tok sammenlagtseieren i 2017 og Michael Albasini i 2018. Også våre egne gutter i Team Coop er selvfølgelig med i Tour des Fjords!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no