fbpx

PUBLISERT : April 11, 2018

Vi gleder oss til å flytte inn på Orstad Utsyn


Vidar Nisja er et kjent ansikt, spesielt om du er interessert i fotball. Vigrestadgutten har en fotballfortid i Bryne, har spilt over 300 kamper for Viking og er nå en viktig spiller for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen. Midt i oppkjøringen til årets fotballsesong har han og familien kjøpt seg bolig i Orstad Utsyn.

– Vi har vært i markedet en stund nå, forteller Vidar. – Vi bor på Frøyland og er veldig godt kjent med Orstad Utsyn området. Vi har også sett på mange andre spennende prosjekter, men valget falt altså på Orstad, smiler han. – Det er ganske enkelt perfekt for oss. Skolen ligger i trygg gangavstand, det er barnehager her, og ikke minst kort vei til idrettsanlegget og kirken. – Det er ikke bare vi som har kjøpt her, sier han. – Vi har flere vennepar som har falt for dette området og som blir våre nye naboer. Vi kaller det bare for Vennebyen, ler Nisja. – Her vil vi bo nær familie, togstasjonen, butikker og alt vi trenger, og når tverrforbindelsen kommer, så har jeg ikke lang vei til trening heller.

Familien Nisja fordoblet seg da Bård og Kari ble adoptert høsten 2017. Og med familie, kom også behovet for en bolig å vokse i og ikke minst med nok plass. – Boligen vi valgte har mange gode løsninger. Vi kjøpte i BKS9-rekken. Det var denne som var best tilpasset våre behov. – Vi skal gjøre noen oppgraderinger, litt på kjøkken, men kvaliteten på boligen og leveransen er så bra at det er ikke mye vi trenger å gjøre her, sier han. Og som den ekte jærbuen han er, så er Vidar opptatt av nærheten til jærlandskapet. – Jeg må jo si at utsikten fra stuen, utover jordene er bra. Her kommer det ikke bebyggelse, her kan barna leke og kose seg. – Det er også en overraskende stor hage, nevner Nisja. – Her blir det grilling og kos, og så regner jeg med at vi må sette opp et mål slik at jeg får spilt litt ball med Kari og Bård, smiler han.

– Det er så utrolig godt planlagt her, uteområdet, veinettet, fortau, stier. Trygt og godt for barn i alle aldre. Mange gode og kjekke lekeplasser.

Marta og Vidar gleder seg til å flytte inn i «Vennebyen» med barna. – Det er så utrolig godt planlagt her, uteområdet, veinettet, fortau, stier. Trygt og godt for barn i alle aldre. Mange gode og kjekke lekeplasser. Kort vei til alt barna skal gå på av aktiviteter, barnehage og skole. – Vi har allerede snakket med noen som har flyttet inn på feltet. De forteller at det er en fast plass der alle skoleunger møtes for å slå følge til skolen. Dette er noe av det vi ser frem til, fellesskapet og vennskapet. Barn å leke med i nabohuset, venner å slå av en prat med, sier Nisja. – Og så må jeg jo si at det skal bli utrolig behagelig å flytte inn i en helt ny bolig der vi slipper å bruke tid på oppussing og vedlikehold. Litt vaktmester må jeg jo være, innrømmer han, men det å bruke mest mulig tid på familien og ikke bolig skal bli utrolig deilig, avslutter Vidar.

Våre boliger for salg på Orstad Utsyn: Eneboliger i rekke: BKS7BKS8BKS9 – BKS10
Leiligheter: BB4

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no